Saturday, 3 December 2011

Aku Tersangatlah Hairan !

Assalamualikum....

hmmmmm.... korang penah terfikir tak??
pernah tak sepupu or saudara korang xlayan korang langsung..!
mesti tak kan, maybe ada yg pernah ek..
kalau aku,,, memang sedang berlaku..
dan tak tahu bila akan berakhir!
chewah..
tapi, aku memang heran lah..
kazen sendiri pun tak d tegur...
kalau aku nak tegur, takut tak d layan pulak..
serba salah rasanya..
dahla jeling pulak tu...
hadoh..hadoh...
macam mana itu..??


and..
yg aku xsedap hati tu..
xboleh ke kita share2..
maen sesama..
mesti ada gap ke anak buah
dengan CUCU HAH??????????
Pelik lah korang...
dengki ngn kazen sendiri buat apa..
kesian...kesian..
aku okay je, tp korang yg
buat kitaorg x okay..
dulu mase kecik okay je
sampai bestfrends lagi..
sekarang...
apa PENYEBAB NYA?????


can't stand this :'(

1 comment: